Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()
DiscussionStarted byRepliesLast post
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 27 Nov 2015, 12:52 PM
Оглас за учество во проект „Интер-етнички дијалог и соработка помеѓу младите во Македонија” Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 26 Nov 2015, 9:42 AM
Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедносни науки Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 26 Nov 2015, 9:41 AM
Предметни програми со литература на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 23 Nov 2015, 10:32 AM
Анкетен прашалник Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Nov 2015, 2:15 PM
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 19 Nov 2015, 11:43 AM
Работилница на тема „Сообраќајната култура кај младите“ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 17 Nov 2015, 10:57 AM
Известување за експертско предавање на амбасадорот на Руската Федерација, Олег Шчербак Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 16 Nov 2015, 2:28 PM
Бизнис предизвик! Picture of Сања Николиќ Сања Николиќ 0 Сања Николиќ
Fri, 13 Nov 2015, 6:25 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 5 Nov 2015, 3:21 PM
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 22 Oct 2015, 11:45 AM
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2015/2016 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 22 Oct 2015, 11:39 AM
Известување за експертско предавање на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 16 Oct 2015, 2:51 PM
Известување за студентите од прва година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 6 Oct 2015, 2:04 PM
Известување за сите студенти Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 1 Oct 2015, 2:42 PM
Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 27 Aug 2015, 2:33 PM
Известување за трансакциски сметки на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 20 Aug 2015, 1:40 PM
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 20 Aug 2015, 11:07 AM
Повик за одржување на Европски младински парламент во Ерменија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 19 Aug 2015, 10:54 AM
Повик за Евро-атлански камп REACT 2015, Црна Гора Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 8 Jul 2015, 12:10 PM
Распоред за јулска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 2 Jul 2015, 12:52 PM
Распоред за јунска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 19 Jun 2015, 2:27 PM
Известување за САЕМ ЗА ЧИСТА ЕНЕРГИЈА за студентите на Факутлет за менаџмент на еколошки ресурси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 10 Jun 2015, 9:44 AM
Распоред за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 28 May 2015, 2:13 PM
„Денешната геополитика и Балканот, со посебен осврт на психолошките аспекти“ Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Mon, 25 May 2015, 4:55 PM
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 22 May 2015, 2:31 PM
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 21 May 2015, 9:32 AM
Известување за експертско предавање на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 21 May 2015, 9:25 AM
Известување за семинар за студентите на Факутлет за менаџмент на еколошки ресурси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 May 2015, 2:28 PM
Известување за експертско предавање на Факултет за менаџмент на туризам Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 May 2015, 2:15 PM
Покана за Кампања Младите за ЕУ: ЕУ Ѕвезди Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 18 May 2015, 11:48 AM
Известување за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 15 May 2015, 5:32 PM
На кафе во Ли со професорите од МИТ Универзитет Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 11 May 2015, 2:01 PM
Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 11 May 2015, 2:01 PM
Известување за експертско предавање на Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 11 May 2015, 2:01 PM
Известување за распоред на групи по предметот Казнено процесно право Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sat, 9 May 2015, 10:37 AM
Работилници на МАКЕДОНИЈА ЕКСПОРТ Kонсалтинг - летен семестар 2014-2015 Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 6 May 2015, 2:11 PM
ЖАЛНА ВЕСТ Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 4 May 2015, 2:12 PM
Известување за можност за пракса во Македонија-Експорт Konsalting Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 30 Apr 2015, 11:11 AM
Известување за активности по предметот Казнено процесно право Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 30 Apr 2015, 9:20 AM
Известување за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 27 Apr 2015, 12:59 PM
Известување за можност за пракса во Народна Банка на Р. Македонија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 24 Apr 2015, 2:23 PM
Распоред за априлска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 24 Apr 2015, 2:19 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 9 Apr 2015, 12:59 PM
Известување за студентите од Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 2 Apr 2015, 11:35 AM
Moodle kulkanıcı adları veya şıfre Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Mon, 30 Mar 2015, 11:03 PM
Гостинско предавање на Јужноафриканецот Michael Tellinger Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sat, 28 Mar 2015, 4:41 PM
Распоред за мартовска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 27 Mar 2015, 2:00 PM
Информација за одржување на гостинско предавање – Психолошка работилница Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 17 Mar 2015, 12:56 PM
Известување за експертско предавање Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 16 Mar 2015, 2:24 PM
Информација за Гостинско предавање - Психолошка работилница Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 9 Mar 2015, 2:15 PM
Распоред на часови за летниот семестар во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 9 Mar 2015, 2:14 PM
Распоред за февруарска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 11 Feb 2015, 1:10 PM
Продолжување на рокот за пријавување испити и заверка на семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 6 Feb 2015, 12:40 PM
Известување за студентите на насоката Безбедност и финансиска контрола Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 6 Feb 2015, 12:40 PM
ONEMLI DUYURU Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 5 Feb 2015, 2:38 PM
Дополнително известување за втора колоквиумска недела Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 13 Jan 2015, 10:38 AM
Распоред за втора колоквиумска недела во зимскиот семестар во академскатаа 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 8 Jan 2015, 12:10 PM
СРЕЌНА НОВА 2015 ГОДИНА Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 26 Dec 2014, 12:26 PM
Известување за неработни денови Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 26 Dec 2014, 12:16 PM
Модел за насловна страница на семинарски труд Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 26 Dec 2014, 12:11 PM
Известување за предавање на Факултетот за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 22 Dec 2014, 1:32 PM
Распоред за декемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 22 Dec 2014, 12:10 PM
Moodle egitimi Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Mon, 15 Dec 2014, 2:42 PM
Известување за предавање на Факултетот за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 15 Dec 2014, 12:55 PM
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 4 Dec 2014, 12:09 PM
Известување за предавање на Факултетот за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 1 Dec 2014, 12:19 PM
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 24 Nov 2014, 5:12 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 21 Nov 2014, 12:23 PM
Известување за ненавремена уплата Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 17 Nov 2014, 1:39 PM
Подесувања за moodle! Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Fri, 14 Nov 2014, 2:01 PM
Известување за презентација на проектот е-ENGAGЕMENT Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 13 Nov 2014, 10:55 AM
Protokol değişikliği Üsküp-MİT Üniversitesi'nin vize ve sinavlar için almiş olduğu kararlar Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 11 Nov 2014, 12:20 PM
Протокол – правила за полагање на колоквуми и испити на МИТ Универзитет Скопје Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 10 Nov 2014, 2:07 PM
Известување за предавање на Факултетот за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 7 Nov 2014, 1:40 PM
Известување за предавање Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 27 Oct 2014, 7:04 PM
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 21 Oct 2014, 2:51 PM
Јавна трибина за странски студенти во Македонија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 21 Oct 2014, 10:11 AM
Известување за студентите од Факулктет за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 20 Oct 2014, 2:49 PM
Известување за предавање Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Sat, 18 Oct 2014, 9:36 AM
Известување за мал фудбал Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 17 Oct 2014, 12:18 PM
Известување за свечено доделување на индекси на новозапишани студенти во академската 2014/2015 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 10 Oct 2014, 2:53 PM
Известување за Свечен академски час Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 2 Oct 2014, 1:40 PM
Известување за гостување на д-р Сем Вакнин во рамките на МИТ Факултет за психологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 19 Sep 2014, 8:06 PM
Нови можности за идните студенти!!! Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 4 Sep 2014, 12:57 PM
Подесувања на МИТ Серверите Picture of Арменд Салиу Арменд Салиу 0 Арменд Салиу
Thu, 4 Sep 2014, 1:40 AM
Распоред за септемвриска испитна сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 27 Aug 2014, 5:01 PM
Известување за упис на зимски семестар Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 10 Jul 2014, 1:45 PM
Распоред за полагање во јулска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 26 Jun 2014, 2:57 PM
Известување за студентите од Факултетот за психологија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 17 Jun 2014, 2:41 PM
Известување за сите студенти при МИТ Универзитет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 11 Jun 2014, 11:00 AM
Известување за полагање на Факултетот за архитектура во јунска сесија Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 10 Jun 2014, 6:59 PM
Известување за доделување на дипломи Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 10 Jun 2014, 11:46 AM
Распоред за полагање во јунска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 5 Jun 2014, 3:13 PM
Повик за Евро-атлански камп REACT 2014, Андрејевица, Црна Гора Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 4 Jun 2014, 12:37 AM
Известување од МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 27 May 2014, 11:12 AM
Распоред за втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Thu, 15 May 2014, 10:13 AM
Распоред за полагање во мајска испитна сесија во академската 2013/2014 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 13 May 2014, 2:21 PM
Известување за одржување на изложба од работилницата Up-cycling Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 9 May 2014, 10:51 AM
Известување за одржување на работилница Up-cycling Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Tue, 6 May 2014, 9:56 AM
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()