Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ()
DiscussionStarted byRepliesLast post
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за психологија - ДОПОЛНЕТ Picture of Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
Fri, 8 Feb 2019, 1:24 PM
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за МЕНАЏМЕНТ НА ЕКОЛОШКИ РЕСУРСИ - зимски семестар 2018/2019 Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Fri, 8 Feb 2019, 11:37 AM
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА ПНМОД Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Fri, 8 Feb 2019, 10:59 AM
Понуди за студентски екскурзии Picture of Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
Thu, 7 Feb 2019, 1:24 PM
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Thu, 7 Feb 2019, 11:09 AM
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 5 Feb 2019, 10:22 PM
Презентација на понуди за студентски екскурзии Picture of Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
Thu, 31 Jan 2019, 6:07 PM
ФМЕР - Распоред за 2 колоквиум и декемвриска испитна сесија Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Tue, 18 Dec 2018, 1:38 PM
РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Mon, 17 Dec 2018, 10:42 AM
ПОКАНА за ПРОЕКЦИЈА на ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Thu, 6 Dec 2018, 7:11 PM
РАСПОРЕД ЗА НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Thu, 22 Nov 2018, 12:22 PM
ФБН ПРВ КОЛОКВИУМ зимски сем 2018/2019 Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Fri, 16 Nov 2018, 8:40 AM
Психологија на староста и стареењето и психосоцијална поддршка на стари лица Picture of Мирослав Пендароски Мирослав Пендароски 0 Мирослав Пендароски
Wed, 14 Nov 2018, 3:57 AM
Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Sun, 28 Oct 2018, 11:33 AM
Електронски сметки Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Wed, 24 Oct 2018, 9:47 AM
МЕР - Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Fri, 19 Oct 2018, 2:07 PM
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Fri, 19 Oct 2018, 11:08 AM
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Fri, 19 Oct 2018, 11:00 AM
Психологија - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Tue, 16 Oct 2018, 10:10 PM
Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Picture of Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
Tue, 16 Oct 2018, 8:06 PM
Резултати од полагање септемвриска сесија 2018 по предметот Статистика Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:28 PM
Резултати од полагања септемвриска сесија 2018 по предметот Сметководство Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:27 PM
Резултати од полагање Септемвриска сесија 2018 по предметот математика Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:27 PM
Резултати од полагање по предметот Математика септемвриска сесија 2018 Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:25 PM
Резултати од полагања Компјутерско право септември 2018 Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:25 PM
Резултати од полагање по предметот ИСКР септемвриска сесија 2018 Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:24 PM
РЕЗУЛТАТИ ОД ПОЛАГАЊА ВО СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2018 Picture of Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
Tue, 18 Sep 2018, 12:22 PM
Известување за запишување на зимскиот семестар во академската 2018/2019 година Picture of Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
Thu, 13 Sep 2018, 6:35 PM
Нов термин - Септемвриска сесија 2018 Picture of Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
Thu, 6 Sep 2018, 10:22 AM
СООПШТЕНИЕ за СТУДЕНТИТЕ од ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ Picture of Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
Wed, 5 Sep 2018, 6:38 PM
Измена во распоредот на факутетот за архитектура Picture of Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
Sun, 2 Sep 2018, 3:28 PM
Распоред на испити за септемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Fri, 31 Aug 2018, 11:49 AM
Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 3 Jul 2018, 11:38 AM
Распоред на испити за јулска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 3 Jul 2018, 11:36 AM
Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 25 Jun 2018, 4:57 PM
Годишна изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 25 Jun 2018, 9:56 AM
Известување за испитите по германски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Wed, 20 Jun 2018, 12:32 PM
Известување за испитите кај проф. д-р Марула Николоска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 18 Jun 2018, 11:48 AM
Распоред за јунска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 14 Jun 2018, 7:42 PM
Промена на термин за испит по англиски јазик Picture of Admin User Admin User 0 Admin User
Mon, 28 May 2018, 11:02 AM
Известување за гостинско предавање на Факултет за психологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 24 May 2018, 1:22 PM
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 23 May 2018, 2:08 PM
Распоред за втора колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 23 May 2018, 2:07 PM
Известување за апсолвентска вечер Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 17 May 2018, 10:02 AM
Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 9 May 2018, 9:48 AM
Известување за предавање и работилница Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 7 May 2018, 1:38 PM
Известување за студентите на Факултетот за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 7 May 2018, 12:20 PM
Известување за фотографирање на апсолвенти Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 4 May 2018, 12:04 PM
Известување за термини за предавања кај проф. д-р Маријан Стевановски Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 30 Apr 2018, 2:41 PM
Распоред за априлска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 20 Apr 2018, 11:59 AM
Гостинско предавање на тема „РЕЛИГИЈАТА И МЕДИУМИТЕ ВО ОПШТЕСТВО НА ПОСТ-ВИСТИНА: ПАТЕШЕСТВИЕ НА ЕДЕН BBC НОВИНАР“ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 13 Apr 2018, 9:38 AM
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 4 Apr 2018, 11:02 AM
Известување за студентска посета за студентите од Факултет за еколошки ресурси Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 26 Mar 2018, 12:21 PM
Известување за гостинско предавање Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 26 Mar 2018, 11:06 AM
Распоред за мартовска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 26 Mar 2018, 11:05 AM
Известување за гостинско предавање на Факултет за безбедносни науки Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Sun, 11 Mar 2018, 10:06 AM
Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 5 Mar 2018, 2:04 PM
Известување за гостинско предавање на Факултет за психологија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 1 Mar 2018, 10:24 AM
Студентската посета на Народната банка на Република Македонија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 27 Feb 2018, 2:24 PM
Покана за предавање - „Појавни форми и безбедносни ризици на високо-технолошкиот криминал“ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 26 Feb 2018, 9:45 AM
Известување за практична настава за студентите од Факултет за безбедносни науки Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 22 Feb 2018, 11:00 AM
Ревидиран распоред на часови за летнииот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 19 Feb 2018, 12:10 PM
Посета на Илегалната Оружарница од НОВ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 16 Feb 2018, 11:14 AM
Трансфер на студенти Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 12 Feb 2018, 1:45 PM
Распоред за февруарска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 2 Feb 2018, 1:06 PM
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 29 Jan 2018, 11:34 AM
Распоред за втората колоквиумска недела во зимскиот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Sat, 23 Dec 2017, 7:12 PM
Распоред за декемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 22 Dec 2017, 9:02 AM
Експертско предавање: Надлежности на Царинската Управа на РМ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 15 Dec 2017, 10:27 AM
Предавање на тема: Љубов и партнерски односи Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 11 Dec 2017, 11:07 AM
Посета на Македонска берза Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 27 Nov 2017, 12:48 PM
Распоред за ноемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 27 Nov 2017, 12:48 PM
Распоред за прва колоквиумска недела во зимскиот семестар за академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 10 Nov 2017, 1:58 PM
Известување за промена во термин за предавања за студентите од прва година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 6 Nov 2017, 12:21 PM
Распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 31 Oct 2017, 12:41 PM
Известување за студентите од прва година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 26 Oct 2017, 1:21 PM
Распоред за октомвриска испитна сесија - 2017/2018 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 24 Oct 2017, 1:57 PM
Распоред за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 5 Sep 2017, 8:05 PM
Известување за септемвриска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 9 Aug 2017, 10:11 AM
Распоред за јулска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 4 Jul 2017, 12:34 PM
Известување за термин во јунска сесија кај проф. д-р Роза Крстеска Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 28 Jun 2017, 2:18 PM
Распоред за јунска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 21 Jun 2017, 9:21 AM
Известување за заверка на семестар Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 9 Jun 2017, 12:15 PM
ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТСКИ ПРОЕКТИ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРХИТЕКТУРА Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 8 Jun 2017, 10:56 AM
Распоред за мајска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 25 May 2017, 10:29 AM
Распоред за втора колквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 23 May 2017, 12:53 PM
Распоред за мајска испитна сесија за Факултет за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 22 May 2017, 2:28 PM
Гостинско предавање: Психологијата во социјалната работа - теоретско наследство или инспирација Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 22 May 2017, 10:08 AM
Распоред за колоквиумска недела за Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија и Факултет за архитектура Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 19 May 2017, 1:48 PM
Награда од 1000 долари на конкурс за најдобар есеј Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Tue, 16 May 2017, 11:17 AM
Известување за практична работа во Народна Банка на Република Македонија Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Fri, 28 Apr 2017, 10:32 AM
Распоред за априлска испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 24 Apr 2017, 10:26 AM
Известување за одржување работилница Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 10 Apr 2017, 9:54 AM
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 3 Apr 2017, 1:56 PM
Распоред на испити во мартовската испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Thu, 23 Mar 2017, 2:39 PM
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 13 Mar 2017, 9:15 AM
Гостинско предавање на тема „Социјално претприемништво“ Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 27 Feb 2017, 10:49 AM
Известување за почеток на летниот семестар во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 8 Feb 2017, 2:04 PM
Известување за термин за испит Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Wed, 1 Feb 2017, 2:52 PM
Распоред на испити во февруарската испитна сесија во академската 2016/2017 година Picture of Невена Цонева Невена Цонева 0 Невена Цонева
Mon, 30 Jan 2017, 12:55 PM
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ()