МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија - Факултет за менаџмент
by Кире Бабаноски - Tuesday, 9 July 2019, 4:43 PM
 

РАСПОРЕД за јулска испитна сесија - Факултет за менаџмент за академската 2018/2019 година

Picture of Атанас Иваноски
Факултет за психологија
by Атанас Иваноски - Monday, 8 July 2019, 5:03 PM
 

Распоред за полагање на испити во јулска испитна сесија - Факултетот за психологија

Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија ФБН
by Кире Бабаноски - Monday, 8 July 2019, 2:59 PM
 

РАСПОРЕД за јулска испитна сесија на Факултетот за безбедносни науки во академската 2018/2019 година

Picture of Кире Бабаноски
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски
by Кире Бабаноски - Friday, 5 July 2019, 2:41 PM
 

Се известуваат студентите кои имаат пријавено испити во јулска испитна сесија кај доц. д-р Билјана Бузлевски, дека испитите ќе се спроведат во Понеделник, 08.07.2019 година во 13.00 часот во Лабораторија 1, Објект Аеродром.


Со почит

 
Picture of Маријан Стевановски
Резултати од полагања јунска испитна сесија кај Проф.д-р Маријан Стевановски
by Маријан Стевановски - Tuesday, 2 July 2019, 12:24 PM
 

Резултати од полагања јунска испитна сесија кај Проф.д-р Маријан Стевановски