МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Слика од Кире Бабаноски
ФМЕР - Распоред за 2 колоквиум и декемвриска испитна сесија
од Кире Бабаноски - вторник, декември 18 2018, 1:38
 

ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ НА ЕКОЛОШКИ РЕСУРСИ - Распоред за 2 колоквиум и декемвриска испитна сесија

Слика од Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН
од Кире Бабаноски - понеделник, декември 17 2018, 10:42
 

РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за безбедносни науки - зимски семестар 2018/2019 

Слика од Кире Бабаноски
ПОКАНА за ПРОЕКЦИЈА на ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ
од Кире Бабаноски - четврток, декември 6 2018, 7:11
 

Драги колешки и колеги,

Како резултат на произлезена соработка помеѓу Агенцијата на Обединети нации за миграции (ИОМ) и МИТ Универзитет – Скопје, во согласност со наставно-практичната програма на Факултетот за безбедносни науки, оваа година Универзитетот учествува во потесен круг на соработници на Агенцијата, во рамките на реализација на програмата “Глобален миграциски филмски фестивал (GMFF)“.


За таа цел, на ден 11.12.2018 година (Вторник), со почеток од 10:00 часот до 12:00 часот, во Свечениот амфитеатар на МИТ Универзитет (објект City Gallery, Плоштад), ќе се одржи промоција на ...

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(268 зборови)
 
Слика од Кире Бабаноски
РАСПОРЕД ЗА НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
од Кире Бабаноски - четврток, ноември 22 2018, 12:22
 

ФБН - РАСПОРЕД ЗА НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2018/2019 година

Слика од Кире Бабаноски
ФБН ПРВ КОЛОКВИУМ зимски сем 2018/2019
од Кире Бабаноски - петок, ноември 16 2018, 8:40
 

Распоред за прв колоквиум на Факултетот за безбедносни науки, зимски семестар 2018/2019 година