МИТ Универзитет

  Новости и Соопштенија

  Слика од Невена Цонева
  Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска
  од Невена Цонева - вторник, јули 3 2018, 11:38
   

  Почитувани,

  Се известуваат сите студенти од Факултет за психологија дека во четврток, 5.7.2018 година, во 13:15, во Објект Центар (City Gallery) ќе се одржат консултации, увид и земање оцени по сите предмети кај вон. проф. д-р Роза Крстеска.

  Факултет за психологија


   
  Слика од Невена Цонева
  Распоред на испити за јулска испитна сесија во академската 2017/2018 година
  од Невена Цонева - вторник, јули 3 2018, 11:36
   
  Слика од Невена Цонева
  Термин за консултации и земање оцени кај вон.проф. д-р Роза Крстеска
  од Невена Цонева - понеделник, јуни 25 2018, 4:57
   

  Почитувани,

  Се известуваат сите студенти од Факултет за психологија дека во вторник, 26.6.2018 година, во 12:00, во Објект Центар (City Gallery) ќе се одржат консултации, увид и земање оцени по сите предмети кај вон. проф. д-р Роза Крстеска. Резултатите може да ги погледнете овде.

  Факултет за психологија

   
  Слика од Невена Цонева
  Годишна изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година
  од Невена Цонева - понеделник, јуни 25 2018, 9:56
   

  Почитувани,

  Факултетот за Архитектура при МИТ Универзитет - Скопје, со особена чест и задоволство Ве поканува на отворањето на годишната изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година. Изложбата ќе се отвори во вторник, 26.06. во 19 часот, на вториот кат на МИТ Универзитет - Скопје, објект „City Gallery“, плоштад Македонија. 

  На отворањето на изложбата, ќе бидат доделени награди и признанија на најдобрите студенти на факултетот, проследено со коктел забава.


  Факултет за архитектура

   
  Слика од Admin User
  Известување за испитите по германски јазик
  од Admin User - среда, јуни 20 2018, 12:32
   

  Се известуваат студентите кои имаат пријавено испит по германски јазик во четврток (21.06.2018), дека испитот наместо во 11:00 ч. ќе започне во 12:00 ч.

  МИТ Универзитет