МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Слика од Мирослав Пендароски
Психологија на староста и стареењето и психосоцијална поддршка на стари лица
од Мирослав Пендароски - среда, ноември 14 2018, 3:57
 

На ден 16.11.2018 година (Петок) со почеток во 12 часот во главниот амфитеатар на МИТ Универзитет (кампус Сити Галери-ПлоштадМИТ Факултет за психологија и центар за применета психологија при факултетот, организираат експертско предавање на тема - 

"Психологија на староста и стареењето и психосоцијална поддршка на стари лица".

Предавањето ќе го одржи г-ѓа Татјана Ристова-Димова, психолог од домот за грижа за стари лица - СОНЦЕ од Скопје. Присутни на предавањето ќе бидат и управителот на домот, социјалниот работник и гости кои ќе споделат искуства од праксата. Присуството на студентите по ...

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(122 зборови)
 
Слика од Арменд Салиу - (admin)
Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година
од Арменд Салиу - (admin) - недела, октомври 28 2018, 11:33
 

Почитувани,

Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година е следниот:
За подетални информации Ве молиме контактирајте ги предметните наставници.
Ви посакуваме успешна сесија!

 
Слика од Арменд Салиу - (admin)
Електронски сметки
од Арменд Салиу - (admin) - среда, октомври 24 2018, 9:47
 

Почитувани бруцоши,

Сите што сеуште немате сметка на електронскиот систем на МИТ Универзитет ве молиме тоа да го сторите во најбрз можен рок за да имате пристап на истиот.

Доколку имате оставено е-адреса, корисничките имиња и лозинки ви се испратени преку е-пошта. Секој може да ја подигне и испечатената верзија со податоците за пристап на електронскиот систем на МИТ Универзитет од првата канацаларија во управната зграда на МИТ Универзитет - објект Аеродром. Лице за контакт Дарко Данилоски.

Со почит,

  Систем администратор  
  Арменд Салиу
  armend.saliu@mit.edu.mk
  +389 70 398 558 

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(91 зборови)
 
Слика од Арменд Салиу - (admin)
МЕР - Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар
од Арменд Салиу - (admin) - петок, октомври 19 2018, 2:07
 

Подолу можете да ги најдете распоред на часови на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси.

МЕР - Распоред на часови 2018 - Зимски семестар


 
Слика од Арменд Салиу - (admin)
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар
од Арменд Салиу - (admin) - петок, октомври 19 2018, 11:08
 

Поради технички причини, распоредот за часови  на Факултетот за менаџмент е променет. Измените се однесуваат на одредени предмети.


Подолу можете да го најдете променетиот распоред.


Менаџмент - Распоред на часови 2018/2019 - зимски семестар


Во име на техничките служби на МИТ Универзитет се извинувам за нелагодностие кои ви ги причивме со честите промени.