МИТ Универзитет

  Новости и Соопштенија

  Слика од Невена Цонева
  Известување за гостинско предавање на Факултет за психологија
  од Невена Цонева - четврток, мај 24 2018, 1:22
   

  Почитувани,

  На ден 30.05. 2018 година (среда) , во организација на МИТ Факултетот за психологија, Центарот за применета психологија, во просториите на МИТ Универзитет (Сити Галери, Плоштад Македонија), во амфитеатар 2, во 16 часот, предавање на тема БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА ќе одржи Марина Анчевска, НЛП тренер и основач на центарот за Бизнис Психологија, прв акредитиран НЛП центар во Македонија. Марина е воедно и сертифициран Coach, писател, мотивациски говорник и јога учител. 

  “Секој тим е група на луѓе, но не значи дека секоја група на луѓе е тим! Зошто е важно да се инвестира во човечкиот ...

  Прочитајте го остатокот од оваа тема
  (168 зборови)
   
  Слика од Невена Цонева
  Распоред за мајска испитна сесија во академската 2017/2018 година
  од Невена Цонева - среда, мај 23 2018, 2:08
   
  Слика од Невена Цонева
  Известување за апсолвентска вечер
  од Невена Цонева - четврток, мај 17 2018, 10:02
   

  Oколу организирањето на апсолвентската вечер на студентите од МИТ Универзитет – Скопје, се известуваат целиот наставен кадар и студенти – апсолвенти дека: 

  Апсолвентската вечер ќе се одржи во петок, на ден 08.06.2018 во 20:00 во ресторанот Рагуза (Ragusa). Ќе присуствуваат апсолвентите и наставниот кадар од факултетите по архитектура, психологија и менаџмент. 

  Доколку има заинтересирани за присуство на нашата апсолвентска вечер од останатите факултети (апсолвенти и наставен кадар) Ве известуваме дека цената за прославата изнесува 1000 денари кои треба да се уплатат на лице место. Влезот во ...

  Прочитајте го остатокот од оваа тема
  (115 зборови)
   
  Слика од Невена Цонева
  Известување за гостинско предавање на Факултет за архитектура
  од Невена Цонева - среда, мај 9 2018, 9:48
   

  Почитувани,

  Ве известуваме дека во четврток, 10.05.2018 година, во 12:00 во просториите Кампус Центар (City Gallery) на МИТ Универзитет, ќе се одржи гостинско предавање на тема TONDACH - системи за кровови (покривачки елементи)

  Присуството е задолжително за сите студенти од Факултетот за архитектура. Добродојдени се и студентите и наставно - соработничкиот кадар од другите факултети на МИТ Универзитет.


  Факултет за архитектура