МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Слика од Кире Бабаноски
ПОКАНА за ПРОЕКЦИЈА на ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ
од Кире Бабаноски - четврток, декември 6 2018, 7:11
 

Драги колешки и колеги,

Како резултат на произлезена соработка помеѓу Агенцијата на Обединети нации за миграции (ИОМ) и МИТ Универзитет – Скопје, во согласност со наставно-практичната програма на Факултетот за безбедносни науки, оваа година Универзитетот учествува во потесен круг на соработници на Агенцијата, во рамките на реализација на програмата “Глобален миграциски филмски фестивал (GMFF)“.


За таа цел, на ден 11.12.2018 година (Вторник), со почеток од 10:00 часот до 12:00 часот, во Свечениот амфитеатар на МИТ Универзитет (објект City Gallery, Плоштад), ќе се одржи промоција на ...

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(268 зборови)
 
Слика од Кире Бабаноски
РАСПОРЕД ЗА НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
од Кире Бабаноски - четврток, ноември 22 2018, 12:22
 

ФБН - РАСПОРЕД ЗА НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2018/2019 година

Слика од Кире Бабаноски
ФБН ПРВ КОЛОКВИУМ зимски сем 2018/2019
од Кире Бабаноски - петок, ноември 16 2018, 8:40
 

Распоред за прв колоквиум на Факултетот за безбедносни науки, зимски семестар 2018/2019 година

Слика од Мирослав Пендароски
Психологија на староста и стареењето и психосоцијална поддршка на стари лица
од Мирослав Пендароски - среда, ноември 14 2018, 3:57
 

На ден 16.11.2018 година (Петок) со почеток во 12 часот во главниот амфитеатар на МИТ Универзитет (кампус Сити Галери-ПлоштадМИТ Факултет за психологија и центар за применета психологија при факултетот, организираат експертско предавање на тема - 

"Психологија на староста и стареењето и психосоцијална поддршка на стари лица".

Предавањето ќе го одржи г-ѓа Татјана Ристова-Димова, психолог од домот за грижа за стари лица - СОНЦЕ од Скопје. Присутни на предавањето ќе бидат и управителот на домот, социјалниот работник и гости кои ќе споделат искуства од праксата. Присуството на студентите по ...

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(122 зборови)
 
Слика од Арменд Салиу - (admin)
Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година
од Арменд Салиу - (admin) - недела, октомври 28 2018, 11:33
 

Почитувани,

Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година е следниот:
За подетални информации Ве молиме контактирајте ги предметните наставници.
Ви посакуваме успешна сесија!