МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Драгица Трајковска
Пријавување за втора колоквиумска недела од зимскиот семестар
by Драгица Трајковска - Wednesday, 7 December 2022, 9:29 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавување за втора колоквиумска недела од зимскиот семестар ќе се спроведе во период од 12.12.2022 – 16.12.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Втората колоквиумска недела од зимскиот семестар ќе се одржи во период од 26.12.2022 – 30.12.2022 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во ...

Read the rest of this topic
(111 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Wednesday, 7 December 2022, 9:23 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Декемвриска испитна сесија (вонредна сесија) ќе се врши во период од 12.12.2022 - 16.12.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија за испитите што ќе ги пријавите), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Декемвриската испитна сесија ќе се одржи во период од 26.12.2022- 30.12.2022 година. Термините за полагање ...

Read the rest of this topic
(138 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Wednesday, 2 November 2022, 10:05 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Ноемвриска  испитна сесија (вонредна сесија) ќе се врши во период од 07.11.2022 - 11.11.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија за испитите што ќе ги пријавите) , секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Ноемвриската  испитна сесија ќе се одржи во период од 21.11.2022- 25.11.2022 година. Термините за полагање ги ...

Read the rest of this topic
(138 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
Пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар
by Драгица Трајковска - Wednesday, 26 October 2022, 4:35 PM
 

Почитувани студенти,


                 Ве информираме дека пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар ќе се спроведе во период од 31.10.2022 – 04.11.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

                 Првата колоквиумска недела од зимскиот семестар ќе се одржи во период од 14.11.2022 – 18.11.2022 година. Термините за ...

Read the rest of this topic
(111 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за полагање на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска
by Драгица Трајковска - Tuesday, 25 October 2022, 1:55 PM
 

Почитувани студенти,


 Полагањето на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска ќе се одржи на 31.10.2022 година (понеделник) во 11 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет