МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Кире Бабаноски
АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Кире Бабаноски - Tuesday, 20 August 2019, 12:22 PM
 

Се известуваат студентите дека пријавување испити за августовска вонредна испитна сесија е во периодот 22-23.08.2019 година, а августовската испитна сесија ќе се одржи на 27, 29 и 30.08.2019 година.

Ви посакуваме успех во испитната сесија.

 
Picture of Кире Бабаноски
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ
by Кире Бабаноски - Monday, 19 August 2019, 2:41 PM
 
Се известуваат студентите од Факултетот за безбедносни науки дека испитот по предметите Казнено право, Меѓународно казнено право и Казнено процесно право за студентите кои пријавија во јунскиот испитен рок, ќе се реализира на 29.08.2019 година во 10:00 часот во предавална 2 во објектот во Аеродром


Ви посакуваме успех. 

Факултет за безбедносни науки

 
Picture of Кире Бабаноски
ЛИТЕРАТУРА - насл. доц. д-р Александар Маркоски
by Кире Бабаноски - Tuesday, 23 July 2019, 7:08 PM
 

Основна и дополнителна литература за предметите распределени кај насловен доц. д-р Александар Маркоски на Факултетот за безбедносни науки и Факултетот за правни науки, меѓународни односи и дипломатија:

- Казнено право 
- Меѓународно казнено право
- Казнено процесно право
- Судски систем
- Малолетничко казнено право.


Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија - Факултет за менаџмент
by Кире Бабаноски - Tuesday, 9 July 2019, 4:43 PM
 

РАСПОРЕД за јулска испитна сесија - Факултет за менаџмент за академската 2018/2019 година

Picture of Атанас Иваноски
Факултет за психологија
by Атанас Иваноски - Monday, 8 July 2019, 5:03 PM
 

Распоред за полагање на испити во јулска испитна сесија - Факултетот за психологија