МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Благој Цонев
Распоред за ноемвриска испитна сесија на Факултет за безбедност, криминологија и финансиска контролa
by Благој Цонев - Monday, 18 November 2019, 11:08 AM
 
Распоред за ноемвриска испитна сесија на Факултет за безбедност, криминологија и финансиска контрола: 


- Даночно работење 22.11.2019 во 12.15 часот во Лаб. 2 


 - Виктимологија 21.11.2019 во 09.00 часот во П2 


 - Криминалистика 21.11.2019 во 09.00 часот во П2. 


 - Основи на перење пари 21.11.2019 во 11.00 часот во П2


 -Меѓународно хуманитарно право 20.11.2019 во 12.30 во Лаб.1 


 - Меѓународно право за правата на човекот 20.11.2019 во 12.30 во Лаб.1

 
Picture of Дарко Данилоски
Известување за термини во ноември и декември
by Дарко Данилоски - Thursday, 14 November 2019, 4:33 PM
 

Почитувани студенти,

Термините за претстојните колоквиумски и испитни сесии во месец ноември и декември се следните:
- Ноемвриска испитна сесија: 18.-22.11.2019
- Прва колоквиумска недела: 25.-29.11.2019
- Пријавување испити за декемвриска испитна сесија: 10.-12.12.2019
- Декемвриска испитна сесија и втора колоквиумска недела: 23.-27.12.2019.

Во посакуваме многу успех!

 
Picture of Дарко Данилоски
Распоред ПНМОД
by Дарко Данилоски - Monday, 4 November 2019, 10:17 AM
 

Почитувани студенти во прилог е корегиран распоред за факултетот за Правни науки, меѓународни односи и дипломатија.

Picture of Bozjidar Mladenov
Распоред за Економски факултет (1,3 и 5 семестар) и Факултет за менаџмент (5ти семестар )
by Bozjidar Mladenov - Monday, 4 November 2019, 10:15 AM
 

Почитувани студенти,

Во прилог се распоредите за
економски факултет ( 1, 3 и 5ти семестар ) и факултет за менаџмент ( 5ти семестар ).


Ви посакуваме успешна година !

(Уредувано од Дарко Данилоски - оригинално испратено на петок, октомври 25 2019, 5:01 )

Picture of Благој Цонев
ФБН - ИЗВЕСТУВАЊЕ за промени во распоред
by Благој Цонев - Tuesday, 29 October 2019, 10:44 AM
 

Се известуваат студентите на Факултетот за безбедносни науки (безбедност, криминологија и финансиска контрола) дека има промени во распоредот за зимскиот семестар на учебната 2019/2020 година.