МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за АПРИЛСКА испитна сесија ФБН
by Кире Бабаноски - Monday, 15 April 2019, 7:06 PM
 

Распоред за априлска испитна сесија ФБН, 2018/2019

Picture of Атанас Иваноски
Распоред за прв колоквиум
by Атанас Иваноски - Friday, 5 April 2019, 1:34 PM
 

Распоред за прв колоквиум во летниот семестар на Факултетот за психологија - Прв циклус студии

Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за ПРВ КОЛОКВИУМ ФБН
by Кире Бабаноски - Thursday, 4 April 2019, 10:15 AM
 

РАСПОРЕД за прв колоквиум во летен семестар (2,4,6 и 8) во академската 2018/2019 година на Факултетот за безбедносни науки

Picture of Дарко Данилоски
Факултет за менаџмент- Распоред за мартовска испитна сесија
by Дарко Данилоски - Monday, 25 March 2019, 9:04 AM
 

Факултет за менаџмент- Распоред за мартовска испитна сесија 2018/2019

Picture of Дарко Данилоски
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за мартовска испитна сесија
by Дарко Данилоски - Monday, 25 March 2019, 9:02 AM
 

Распоред за мартовска испитна сесија Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија. 2018/2019