МИТ Универзитет

  Новости и Соопштенија

  Слика од Невена Цонева
  Распоред за декемвриска испитна сесија во академската 2017/2018 година
  од Невена Цонева - петок, декември 22 2017, 9:02
   
  Слика од Невена Цонева
  Експертско предавање: Надлежности на Царинската Управа на РМ
  од Невена Цонева - петок, декември 15 2017, 10:27
   

  Почитувани, 

  Факултетот за безбедносни науки организира експертско предавање на тема „НАДЛЕЖНОСТИ НА ЦАРИНСКАТА УПРАВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПРОЦЕСОТ НА КРИМИНАЛИСТИЧКО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ЦАРИНСКИТЕ КРИВИЧНИ ДЕЛА“ од страна на м-р Лилјана Живковиќ Давиткова од Царинската управа на Република Македонија на 20.12.2017 година (среда) со почеток во 11.00 часот во Амфитеатарот на МИТ Универзитет, објект City Gallery - Плоштад. 

  Се покануваат сите студенти и целиот наставно-соработнички кадар на МИТ Универзитет да го проследат ова предавање.


  Со почит,

  Факултет за безбедносни науки


  Прочитајте го остатокот од оваа тема
  (79 зборови)
   
  Слика од Невена Цонева
  Предавање на тема: Љубов и партнерски односи
  од Невена Цонева - понеделник, декември 11 2017, 11:07
   

  Почитувани,

  Се известуваат сите студенти дека на ден 15.12.2017 (петок) со почеток во 14:30 во просториите на Факултет за психологија, Објект Центар (City Gallery) ќе се одржи предавање на тема „Љубов и партнерски односи“. Предавањето ќе го одржи психолог Бојана Стојменовиќ од Центарот за психологија Мој психолог во рамки на соработката на Факултетот за психологија и Центарот за применeта психологија. 

  Присуството за студентите од Факултетот за психологија е задолжително, а сите останати се добредојдени. За учеството на предавањето се добива сертификат.

  МИТ Факултет за психологија


  Прочитајте го остатокот од оваа тема
  (86 зборови)
   
  Слика од Невена Цонева
  Посета на Македонска берза
  од Невена Цонева - понеделник, ноември 27 2017, 12:48
   

  Почитувани колеги,

  Во организација на Факутетот на менаџмент, во четврток 30-ти ноември, ќе реализираме посета на Македонската берза. (http://www.mse.mk/mk/)
  Со оваа посета, студентите ќе имаат можност од блиску да се запонаат со начинот на кој берзата обезбедува ефикасно, транспарентно и сигурно фунцкионирање на пазарот на хартии на вредност во Република Македонија.
  Сите студенти кои ќе присуствуваат на оваа посета, да бидат во 10:15 часот пред Македонска берза. (ул Орце Николов Бр. 75, Дебар Маало, веднаш до Бруклински).

  Со почит,
  доц. д-р Александар Дејановски
  доц. д-р Сања Николиќ
  проф. д-р ...
  Прочитајте го остатокот од оваа тема
  (94 зборови)