МИТ Универзитет

  Новости и Соопштенија

  Слика од Невена Цонева
  Известување за промена во термин за предавања за студентите од прва година
  од Невена Цонева - понеделник, ноември 6 2017, 12:21
   

  Почитувани,

  Ве известуваме дека предавањата по предметот Информатика во среда, 8.11.2017 г., од 14:15 се преместуваат за истиот ден во термин од 9:00 во предавална 2.

  Со почит,

  МИТ Универзитет 

   
  Слика од Невена Цонева
  Известување за студентите од прва година
  од Невена Цонева - четврток, октомври 26 2017, 1:21
   

  Почитувани,

  Обуките за користење на системот за електронско учење на МИТ Универзитет за студентите од прва година ќе се одржат според следниот распоред:

  • Факултет за архитектура, Факултет за правни науки, меѓународни односи и диполматија и Факултет за психологија: Понеделник, 30.10.2017 год., 12:45, Предавална 4, објект City Gallery
  • Факултет за менаџмент, Факултет за менаџмент на еколошки ресурси и Факултет за безбедносни науки: Вторник, 31.10.2017 год., 13:00, Лабораторија 1, објект Аеродром

  Корисничките имиња и лозинки за пристап на системот за електронско учење ќе бидат поделени за време на ...

  Прочитајте го остатокот од оваа тема
  (91 зборови)
   
  Слика од Невена Цонева
  Распоред за октомвриска испитна сесија - 2017/2018 година
  од Невена Цонева - вторник, октомври 24 2017, 1:57