Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()
TartışmaBaşlatanYanıtlarSon mesaj
Распоредот за Мајска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија. Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
17 May 2024, Cum, 17:14
Пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
29 Nis 2024, Pzt, 10:55
МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
29 Nis 2024, Pzt, 10:52
АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
11 Nis 2024, Prş, 13:13
Распоред за Мартовска испитна сесија во 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
22 Mar 2024, Cum, 16:12
Информација за полагање на испити кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
12 Mar 2024, Sal, 15:13
Пријавување на прва колоквиумска недела од летен семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
7 Mar 2024, Prş, 09:42
МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
7 Mar 2024, Prş, 09:40
Запишување летен семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
31 Oca 2024, Çrş, 15:35
ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
7 Oca 2024, Paz, 16:58
Заверка на зимски семестар за академската 2023/24 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
7 Oca 2024, Paz, 16:55
СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
31 Ara 2023, Paz, 19:58
Пријавување за втора колоквиумска недела од зимскиот семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
7 Ara 2023, Prş, 09:49
ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
4 Ara 2023, Pzt, 13:51
Распоред за Прв колоквиум на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
12 Kas 2023, Paz, 19:05
НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 Kas 2023, Cum, 14:58
Пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
27 Eki 2023, Cum, 10:14
Распоред за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
12 Eki 2023, Prş, 10:01
Промена на Распоред на предавања- Факултет за психологија во зимски семестар 2023/24 Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 Eki 2023, Sal, 09:46
ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
1 Eki 2023, Paz, 15:11
Распоредот на часови за зимски семестар академската 2023/24 година на Факултет за психологија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
27 Eyl 2023, Çrş, 13:22
Известување за Биенале Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
19 Eyl 2023, Sal, 16:09
Запишување зимски семестар за академската 2023/24 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
1 Eyl 2023, Cum, 14:05
Распоред, за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23-Економски факултет Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
30 Ağu 2023, Çrş, 12:59
Распоред за Септемвриска испитна сесија 2023-Факултет за безбедносни науки Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
30 Ağu 2023, Çrş, 12:56
Известување за полагање кај Доц. д-р Мимоза Рајл Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
25 Ağu 2023, Cum, 15:51
Известување за полагање кај Доц. д-р Мирјана Јовановска Стојановска Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
25 Ağu 2023, Cum, 15:49
Известување за полагање кај Доц. д-р Весна Блажевска Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
25 Ağu 2023, Cum, 15:48
Известување-Академски календар за учебната 2023/24 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
23 Ağu 2023, Çrş, 11:47
Распоред за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
21 Ağu 2023, Pzt, 09:03
СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
14 Ağu 2023, Pzt, 11:37
Јавен повик за остварување на правото на субвенциониран студентски оброк за академската 2023_24 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
8 Ağu 2023, Sal, 11:04
ИЗВЕСТУВАЊЕ-КОЛЕКТИВЕН ГОДИШЕН ОДМОР Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
14 Tem 2023, Cum, 09:43
Информација за полагање во јулска сесија на Факултет за психологија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
26 Haz 2023, Pzt, 10:50
ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
20 Haz 2023, Sal, 09:43
Распоред за јунска испитна сесија 2022/2023-Факултет за психологија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
11 Haz 2023, Paz, 13:16
Распоред за полагање во јунска сесија 2022/2023-Факултет за безбедносни науки Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
11 Haz 2023, Paz, 13:11
Распоред за полагање во јунска испитна сесија 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
11 Haz 2023, Paz, 13:08
ЗАВЕРКА НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
5 Haz 2023, Pzt, 11:43
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
23 May 2023, Sal, 14:00
Распоред за мајска сесија 2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
22 May 2023, Pzt, 10:09
Распоред за втор колоквиум - 2022/2023 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
22 May 2023, Pzt, 10:08
Пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 May 2023, Çrş, 11:25
МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
2 May 2023, Sal, 11:12
АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 Nis 2023, Pzt, 11:26
Известување од Служба за студентски прашања Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
27 Mar 2023, Pzt, 14:49
Распоред за Прв колоквиум во летен семестар во академската 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
27 Mar 2023, Pzt, 14:45
Распоред за мартовска испитна сесија 2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
27 Mar 2023, Pzt, 14:41
Известување за апсолвенти Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
22 Mar 2023, Çrş, 10:54
Свечено доделување на дипломи Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
10 Mar 2023, Cum, 12:50
Пријавување за прва колоквиумска недела од летниот семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
6 Mar 2023, Pzt, 10:00
МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
6 Mar 2023, Pzt, 09:57
Известување за апсолвенти: Сликање за табло Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
28 Şub 2023, Sal, 14:01
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-8-ми семестар, за академската 2022/23 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
17 Şub 2023, Cum, 09:40
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-6-ти семестар, за академската 2022/23 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
17 Şub 2023, Cum, 09:34
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-4 семестар, за академската 2022/23 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
17 Şub 2023, Cum, 09:30
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-летен семестар, за академската 2022/23 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
17 Şub 2023, Cum, 09:18
Распоред на предавања на Економски факултет-летен семестар, за академската 2022/23 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
17 Şub 2023, Cum, 09:10
Распоред на предавања на Економски факултет-летен семестар, за академската 2022/23 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
16 Şub 2023, Prş, 15:19
Распределба на предмети и професори на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
12 Şub 2023, Paz, 19:25
Распоред на часови за шести семестар во учебната 2022/23 година- Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
12 Şub 2023, Paz, 19:22
Распоред на часови за четврти семестар во учебната 2022/23 година- Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
12 Şub 2023, Paz, 19:19
Распоред на часови за втор семестар во учебната 2022/23 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
12 Şub 2023, Paz, 19:15
Распоред на часови за летен семестар учебна 2022/23 година-Факултет за психологија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
6 Şub 2023, Pzt, 15:24
Известување на почеток на предавања во летен семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
1 Şub 2023, Çrş, 14:02
Запишување на летен семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
1 Şub 2023, Çrş, 10:17
Распоред за февруарска испитна сесија 2022/23 - Факултет за психологија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
24 Oca 2023, Sal, 15:28
СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
30 Ara 2022, Cum, 11:32
ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
30 Ara 2022, Cum, 10:43
ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
30 Ara 2022, Cum, 10:40
Распоред за Втор колоквиум - трета година 2022/23 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
25 Ara 2022, Paz, 14:01
Распоред за Втор колоквиум - прва година 2022 Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
25 Ara 2022, Paz, 13:51
Распоред за втор колоквиум - втора година 2022 Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
25 Ara 2022, Paz, 13:50
Пријавување за втора колоквиумска недела од зимскиот семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
7 Ara 2022, Çrş, 09:29
ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
7 Ara 2022, Çrş, 09:23
НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
2 Kas 2022, Çrş, 10:05
Пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
26 Eki 2022, Çrş, 16:35
Известување за полагање на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
25 Eki 2022, Sal, 13:55
Распоред за полагање во Октомвриска испитна сесија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
24 Eki 2022, Pzt, 15:07
Распоред за настава во зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - трета година 20222-23 Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
13 Eki 2022, Prş, 11:28
ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
4 Eki 2022, Sal, 10:23
Распоред за предавања во зимски семестар на Економски факултет Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 Eki 2022, Pzt, 15:43
Распоред за предавања во зимски семестар на Факултет за Безбедносни науки Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 Eki 2022, Pzt, 15:40
Распоред за предавања во зимски семестар на Факултет за психологија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 Eki 2022, Pzt, 15:30
Распоред на часови за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 Eki 2022, Pzt, 15:25
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Благица Котовчевска Михајловска Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
6 Eyl 2022, Sal, 14:47
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Мирјана Јовановска Стојановска Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
6 Eyl 2022, Sal, 14:29
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Весна Блажевска Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
5 Eyl 2022, Pzt, 10:52
Распоред за полагање во септемвриска испитна сесија, за академската 2021-22 година на Факултет за психологија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
2 Eyl 2022, Cum, 12:22
Известување до сите студенти, Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
24 Ağu 2022, Çrş, 12:03
Запишување зимски семестар за академската 2022/23 година Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
23 Ağu 2022, Sal, 15:33
СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
12 Ağu 2022, Cum, 11:33
Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
9 Ağu 2022, Sal, 12:56
ИЗВЕСТУВАЊЕ-КОЛЕКТИВЕН ГОДИШЕН ОДМОР Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
13 Tem 2022, Çrş, 15:01
ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
21 Haz 2022, Sal, 15:59
Распоред за полагање во јунска сесија, академска 2021-22 година на Факултет за психологија Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
8 Haz 2022, Çrş, 17:07
Заверка на летен семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
8 Haz 2022, Çrş, 15:52
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
26 May 2022, Prş, 12:35
Известување за апсолвенти Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
18 May 2022, Çrş, 11:45
Пријавување за втора колоквиумска недела од летниот семестар Драгица Трајковска 'ın resmi Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
3 May 2022, Sal, 15:40
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()