Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()
ДискусијаЗапочнато одОдговорипоследна порака
Распоредот за Мајска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија. Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, мај 17 2024, 5:14
Пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, апр 29 2024, 10:55
МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, апр 29 2024, 10:52
АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
чет, апр 11 2024, 1:13
Распоред за Мартовска испитна сесија во 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, мар 22 2024, 4:12
Информација за полагање на испити кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, мар 12 2024, 3:13
Пријавување на прва колоквиумска недела од летен семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
чет, мар 7 2024, 9:42
МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
чет, мар 7 2024, 9:40
Запишување летен семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, јан 31 2024, 3:35
ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, јан 7 2024, 4:58
Заверка на зимски семестар за академската 2023/24 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, јан 7 2024, 4:55
СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, дек 31 2023, 7:58
Пријавување за втора колоквиумска недела од зимскиот семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
чет, дек 7 2023, 9:49
ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, дек 4 2023, 1:51
Распоред за Прв колоквиум на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, ное 12 2023, 7:05
НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, ное 3 2023, 2:58
Пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, окт 27 2023, 10:14
Распоред за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
чет, окт 12 2023, 10:01
Промена на Распоред на предавања- Факултет за психологија во зимски семестар 2023/24 Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, окт 3 2023, 9:46
ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, окт 1 2023, 3:11
Распоредот на часови за зимски семестар академската 2023/24 година на Факултет за психологија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, сеп 27 2023, 1:22
Известување за Биенале Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, сеп 19 2023, 4:09
Запишување зимски семестар за академската 2023/24 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, сеп 1 2023, 2:05
Распоред, за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23-Економски факултет Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, авг 30 2023, 12:59
Распоред за Септемвриска испитна сесија 2023-Факултет за безбедносни науки Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, авг 30 2023, 12:56
Известување за полагање кај Доц. д-р Мимоза Рајл Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, авг 25 2023, 3:51
Известување за полагање кај Доц. д-р Мирјана Јовановска Стојановска Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, авг 25 2023, 3:49
Известување за полагање кај Доц. д-р Весна Блажевска Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, авг 25 2023, 3:48
Известување-Академски календар за учебната 2023/24 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, авг 23 2023, 11:47
Распоред за септемвриска испитна сесија за академската 2022/23 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, авг 21 2023, 9:03
СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, авг 14 2023, 11:37
Јавен повик за остварување на правото на субвенциониран студентски оброк за академската 2023_24 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, авг 8 2023, 11:04
ИЗВЕСТУВАЊЕ-КОЛЕКТИВЕН ГОДИШЕН ОДМОР Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, јул 14 2023, 9:43
Информација за полагање во јулска сесија на Факултет за психологија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, јун 26 2023, 10:50
ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, јун 20 2023, 9:43
Распоред за јунска испитна сесија 2022/2023-Факултет за психологија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, јун 11 2023, 1:16
Распоред за полагање во јунска сесија 2022/2023-Факултет за безбедносни науки Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, јун 11 2023, 1:11
Распоред за полагање во јунска испитна сесија 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, јун 11 2023, 1:08
ЗАВЕРКА НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, јун 5 2023, 11:43
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, мај 23 2023, 2:00
Распоред за мајска сесија 2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, мај 22 2023, 10:09
Распоред за втор колоквиум - 2022/2023 на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, мај 22 2023, 10:08
Пријавување на втора колоквиумска недела од летен семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, мај 3 2023, 11:25
МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, мај 2 2023, 11:12
АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, апр 3 2023, 11:26
Известување од Служба за студентски прашања Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, мар 27 2023, 2:49
Распоред за Прв колоквиум во летен семестар во академската 2022/2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, мар 27 2023, 2:45
Распоред за мартовска испитна сесија 2023 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, мар 27 2023, 2:41
Известување за апсолвенти Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, мар 22 2023, 10:54
Свечено доделување на дипломи Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, мар 10 2023, 12:50
Пријавување за прва колоквиумска недела од летниот семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, мар 6 2023, 10:00
МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, мар 6 2023, 9:57
Известување за апсолвенти: Сликање за табло Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, фев 28 2023, 2:01
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-8-ми семестар, за академската 2022/23 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, фев 17 2023, 9:40
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-6-ти семестар, за академската 2022/23 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, фев 17 2023, 9:34
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-4 семестар, за академската 2022/23 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, фев 17 2023, 9:30
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-летен семестар, за академската 2022/23 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, фев 17 2023, 9:18
Распоред на предавања на Економски факултет-летен семестар, за академската 2022/23 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, фев 17 2023, 9:10
Распоред на предавања на Економски факултет-летен семестар, за академската 2022/23 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
чет, фев 16 2023, 3:19
Распределба на предмети и професори на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, фев 12 2023, 7:25
Распоред на часови за шести семестар во учебната 2022/23 година- Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, фев 12 2023, 7:22
Распоред на часови за четврти семестар во учебната 2022/23 година- Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, фев 12 2023, 7:19
Распоред на часови за втор семестар во учебната 2022/23 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, фев 12 2023, 7:15
Распоред на часови за летен семестар учебна 2022/23 година-Факултет за психологија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, фев 6 2023, 3:24
Известување на почеток на предавања во летен семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, фев 1 2023, 2:02
Запишување на летен семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, фев 1 2023, 10:17
Распоред за февруарска испитна сесија 2022/23 - Факултет за психологија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, јан 24 2023, 3:28
СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, дек 30 2022, 11:32
ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, дек 30 2022, 10:43
ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, дек 30 2022, 10:40
Распоред за Втор колоквиум - трета година 2022/23 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, дек 25 2022, 2:01
Распоред за Втор колоквиум - прва година 2022 Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, дек 25 2022, 1:51
Распоред за втор колоквиум - втора година 2022 Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
нед, дек 25 2022, 1:50
Пријавување за втора колоквиумска недела од зимскиот семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, дек 7 2022, 9:29
ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, дек 7 2022, 9:23
НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, ное 2 2022, 10:05
Пријавување за прва колоквиумска недела од зимскиот семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, окт 26 2022, 4:35
Известување за полагање на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, окт 25 2022, 1:55
Распоред за полагање во Октомвриска испитна сесија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, окт 24 2022, 3:07
Распоред за настава во зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - трета година 20222-23 Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
чет, окт 13 2022, 11:28
ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, окт 4 2022, 10:23
Распоред за предавања во зимски семестар на Економски факултет Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, окт 3 2022, 3:43
Распоред за предавања во зимски семестар на Факултет за Безбедносни науки Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, окт 3 2022, 3:40
Распоред за предавања во зимски семестар на Факултет за психологија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, окт 3 2022, 3:30
Распоред на часови за зимски семестар на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, окт 3 2022, 3:25
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Благица Котовчевска Михајловска Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, сеп 6 2022, 2:47
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Мирјана Јовановска Стојановска Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, сеп 6 2022, 2:29
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Весна Блажевска Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пон, сеп 5 2022, 10:52
Распоред за полагање во септемвриска испитна сесија, за академската 2021-22 година на Факултет за психологија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, сеп 2 2022, 12:22
Известување до сите студенти, Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, авг 24 2022, 12:03
Запишување зимски семестар за академската 2022/23 година Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, авг 23 2022, 3:33
СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
пет, авг 12 2022, 11:33
Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, авг 9 2022, 12:56
ИЗВЕСТУВАЊЕ-КОЛЕКТИВЕН ГОДИШЕН ОДМОР Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, јул 13 2022, 3:01
ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, јун 21 2022, 3:59
Распоред за полагање во јунска сесија, академска 2021-22 година на Факултет за психологија Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, јун 8 2022, 5:07
Заверка на летен семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, јун 8 2022, 3:52
ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
чет, мај 26 2022, 12:35
Известување за апсолвенти Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
сре, мај 18 2022, 11:45
Пријавување за втора колоквиумска недела од летниот семестар Слика од Драгица Трајковска Драгица Трајковска 0 Драгица Трајковска
вто, мај 3 2022, 3:40
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ()