Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ()
TartışmaBaşlatanYanıtlarSon mesaj
ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
11 Eyl 2020, Cum, 13:30
ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
21 Ağu 2020, Cum, 12:04
СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА, АКАДЕМСКА 2020/2021 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
20 Ağu 2020, Prş, 15:00
ЗАВРШНИ ПРЕСМЕТКИ Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
6 Tem 2020, Pzt, 15:34
ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
27 Haz 2020, Cts, 19:37
Правен факултет, меѓународни односи и дипломатија / Безбеднисни науки Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
27 Haz 2020, Cts, 19:29
ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ - ИНФОРМАЦИИ ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
1 Haz 2020, Pzt, 15:01
ЈУНСКА СЕСИЈА - ПОЛАГАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ / ПРИЈАВА НА ИСПИТИ ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК / ПОЛАГАЊЕ - ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА / ЗАВЕРКА НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
27 May 2020, Çrş, 14:31
МАЈСКИ ИСПИТЕН РОК / ВТОР КОЛОКВИУМ / УПЛАТА НА 4ТА ПОСЛЕДНА РАТА ЗА ШКОЛАРИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
6 May 2020, Çrş, 16:15
АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА / ПРВА КОЛОКВИУМСКА НЕДЕЛА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
3 Nis 2020, Cum, 02:30
ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
24 Mar 2020, Sal, 13:29
ИЗВЕСТУВАЊЕ !!! Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
19 Mar 2020, Prş, 19:46
Меѓународни односи / Транзициска правда Благој Цонев 'ın resmi Благој Цонев 0 Благој Цонев
17 Mar 2020, Sal, 17:17
ИЗВЕСТУВАЊЕ !!! Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
10 Mar 2020, Sal, 14:41
АПСОЛВЕНТИ - ФОТОГРАФИРАЊЕ ЗА ТАБЛО Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
4 Mar 2020, Çrş, 12:20
МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
3 Mar 2020, Sal, 10:17
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ЕКОНОМИКА НА ПРЕТПРИЈАТИЈАТА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
3 Mar 2020, Sal, 10:13
ПРИЈАВА ЗА КОЛОКВИУМ / ПРИЈАВА ЗА ИЗРАБОТКА НА СЕМИНАРСКИ ТРУД Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
20 Şub 2020, Prş, 11:24
УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР / УПЛАТА НА ТРЕТА РАТА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
19 Şub 2020, Çrş, 13:56
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ОСНОВИ НА СМЕТКОВОДСТВО / СТАТИСТИКА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
19 Şub 2020, Çrş, 13:53
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ГЕРМАСНКИ ЈАЗИК 1 Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
19 Şub 2020, Çrş, 10:10
ПСИХОЛОГИЈА - распопред летен семестар академска 2019/2020 година Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
18 Şub 2020, Sal, 12:05
Проф. д-р Сретен Миладиновски - промена на термин Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
14 Şub 2020, Cum, 12:03
ПСИХОЛОГИЈА - Упатство за пишување семинарски труд Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
14 Şub 2020, Cum, 11:58
Проф. д-р Сретен Миладиновски - промена на термини за полагање Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
3 Şub 2020, Pzt, 11:42
БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
3 Şub 2020, Pzt, 11:19
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
31 Oca 2020, Cum, 15:32
БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
29 Oca 2020, Çrş, 15:45
АРХИТЕКТУРА - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
29 Oca 2020, Çrş, 15:31
ЕКОНОМСКИ ФАКУТЛЕТ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
29 Oca 2020, Çrş, 09:48
ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
29 Oca 2020, Çrş, 09:45
ПСИХОЛОГИЈА - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
29 Oca 2020, Çrş, 09:40
ЕЛЕКТРОНСКИ СИСТЕМ - МИТ УНИВЕРЗИТЕТ Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
27 Oca 2020, Pzt, 11:43
АРХИТЕКТУРА - распоред летен семестар академска 2019/2020 година Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
24 Oca 2020, Cum, 08:44
КОНКУРС ЗА ТРАНСФЕР НА СТУДЕНТИ - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
21 Oca 2020, Sal, 14:50
АКТИВНОСТИ ЗА ЈАНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
21 Oca 2020, Sal, 14:48
Факултет за безбедносни науки и Правен факултет Благој Цонев 'ın resmi Благој Цонев 0 Благој Цонев
9 Oca 2020, Prş, 19:28
Економски факултет - Декемвриска испитна сесија 2019/2020 Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
23 Ara 2019, Pzt, 16:10
Факултет за МЕНАЏМЕНТ - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020 Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
23 Ara 2019, Pzt, 16:08
ЕКОНОМСКИ факултет - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020 Елеонора А. 'ın resmi Елеонора А. 0 Елеонора А.
23 Ara 2019, Pzt, 16:07
Распоред за декемвриска испитна сесија на Факултет за безбедност, криминологија и финансиска контролa Благој Цонев 'ın resmi Благој Цонев 0 Благој Цонев
23 Ara 2019, Pzt, 15:53
Распоред за ноемвриска испитна сесија на Факултет за безбедност, криминологија и финансиска контролa Благој Цонев 'ın resmi Благој Цонев 0 Благој Цонев
23 Ara 2019, Pzt, 14:04
Известување за термини во ноември и декември Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
14 Kas 2019, Prş, 16:33
Распоред ПНМОД Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
4 Kas 2019, Pzt, 10:17
Распоред за Економски факултет (1,3 и 5 семестар) и Факултет за менаџмент (5ти семестар ) Bozjidar Mladenov 'ın resmi Bozjidar Mladenov 0 Bozjidar Mladenov
4 Kas 2019, Pzt, 10:15
ФБН - ИЗВЕСТУВАЊЕ за промени во распоред Благој Цонев 'ın resmi Благој Цонев 0 Благој Цонев
29 Eki 2019, Sal, 10:44
АКАДЕМСКИ КАЛЕНДАР Bozjidar Mladenov 'ın resmi Bozjidar Mladenov 0 Bozjidar Mladenov
25 Eki 2019, Cum, 17:15
Факултет за психологија - Распоред за октомвриска сесија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
25 Eki 2019, Cum, 11:38
ФАКУЛТЕТ ЗА АРХИТЕКТУРА - Распоред на часови Арменд Салиу - (admin) 'ın resmi Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
21 Eki 2019, Pzt, 11:53
ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - Распоред на часови Арменд Салиу - (admin) 'ın resmi Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
21 Eki 2019, Pzt, 11:53
Известување за студентите на Факултетот за психологија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
16 Eki 2019, Çrş, 16:26
Факултет за психологија - Распоред за зимски семестар Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
15 Eki 2019, Sal, 11:57
сепСептемвриската испитна сесија за факултет за менаџмент Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
23 Eyl 2019, Pzt, 09:47
Септемвриската испитна сесија - Економски Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
23 Eyl 2019, Pzt, 09:46
Септемвриска испитна сесија - МЕР Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
23 Eyl 2019, Pzt, 09:44
Септемвриска испитна сесија - Факултет за психологија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
19 Eyl 2019, Prş, 16:52
РАСПОРЕД СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2018/2019 ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
17 Eyl 2019, Sal, 10:46
АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
20 Ağu 2019, Sal, 12:22
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
19 Ağu 2019, Pzt, 14:41
ЛИТЕРАТУРА - насл. доц. д-р Александар Маркоски Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
23 Tem 2019, Sal, 19:08
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија - Факултет за менаџмент Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
9 Tem 2019, Sal, 16:43
Факултет за психологија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
8 Tem 2019, Pzt, 17:03
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
8 Tem 2019, Pzt, 14:59
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
5 Tem 2019, Cum, 14:41
Резултати од полагања јунска испитна сесија кај Проф.д-р Маријан Стевановски Маријан Стевановски 'ın resmi Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
2 Tem 2019, Sal, 12:24
Соопштение Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
28 Haz 2019, Cum, 10:33
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за јунска испитна сесија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
21 Haz 2019, Cum, 19:40
Факултет за менаџмент на еколошки ресурси - распоред за јунска испитна сесија Благој Цонев 'ın resmi Благој Цонев 0 Благој Цонев
20 Haz 2019, Prş, 12:01
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ КАЈ ПРОФ. Д-Р МАРИЈАН СТЕВАНОВСКИ Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
20 Haz 2019, Prş, 00:51
Факултет за психологија - ПРОМЕНА НА РАСПОРЕД Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
19 Haz 2019, Çrş, 23:10
ТЕРМИН ЗА ИСПИТ СОЦИОЛОГИЈА Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
19 Haz 2019, Çrş, 20:03
РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
19 Haz 2019, Çrş, 17:36
РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
19 Haz 2019, Çrş, 16:04
Факултет за психологија - Јунска испитна сесија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
19 Haz 2019, Çrş, 10:52
Факултет за психологија - Втора колоквиумска сесија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
27 May 2019, Pzt, 15:41
Факултет за психологија - Мајска испитна сесија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
23 May 2019, Prş, 14:52
РАСПОРЕД за ВТОР КОЛОКВИУМ ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
22 May 2019, Çrş, 19:15
РАСПОРЕД за МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФМЕР Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
21 May 2019, Sal, 13:00
РАСПОРЕД за МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
21 May 2019, Sal, 12:58
Распоред за априлска испитна сесија Факултет за менаџмент, 2018/2019 Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
23 Nis 2019, Sal, 09:10
Резултати од полагања мартовска сесија Маријан Стевановски 'ın resmi Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
20 Nis 2019, Cts, 10:40
Факултет за психологија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
19 Nis 2019, Cum, 14:52
РАСПОРЕД за АПРИЛСКА испитна сесија ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
15 Nis 2019, Pzt, 19:06
Распоред за прв колоквиум Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
5 Nis 2019, Cum, 13:34
РАСПОРЕД за ПРВ КОЛОКВИУМ ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
4 Nis 2019, Prş, 10:15
Факултет за менаџмент- Распоред за мартовска испитна сесија Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
25 Mar 2019, Pzt, 09:04
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за мартовска испитна сесија Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
25 Mar 2019, Pzt, 09:02
Факултет за психологија - Распоред за мартовска испитна сесија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
22 Mar 2019, Cum, 14:08
ПРОМЕНА на ТЕРМИН за испити ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
20 Mar 2019, Çrş, 13:48
РАСПОРЕД за МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
20 Mar 2019, Çrş, 13:24
Основите на невропсихологијата - Гостинско предавање Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
12 Mar 2019, Sal, 09:25
Резултати од испити кај Проф. д-р Маријан Стевановски Маријан Стевановски 'ın resmi Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
21 Şub 2019, Prş, 12:04
Економски факултет - распоред на часови Дарко Данилоски 'ın resmi Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
18 Şub 2019, Pzt, 09:40
Факултет за психологија Атанас Иваноски 'ın resmi Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
16 Şub 2019, Cts, 18:10
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ФБН Кире Бабаноски 'ın resmi Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
16 Şub 2019, Cts, 12:38
ПРИЈАВА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА Маријан Стевановски 'ın resmi Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
15 Şub 2019, Cum, 11:46
Материјали за конференција во Софија Маријан Стевановски 'ın resmi Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
15 Şub 2019, Cum, 11:45
Политики и институции на ЕУ Благој Цонев 'ın resmi Благој Цонев 0 Благој Цонев
11 Şub 2019, Pzt, 09:52
Меѓународна конференција во Софија за вработените на МИТ Универзитет бесплатно учество Маријан Стевановски 'ın resmi Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
10 Şub 2019, Paz, 17:23
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за Архитектура Damjan Balkoski 'ın resmi Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
9 Şub 2019, Cts, 20:43
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ()