Новости и Соопштенија

Општи новости и соопштенија

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 ()
ДискусијаЗапочнато одОдговорипоследна порака
Проф. д-р Сретен Миладиновски - промена на термин Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пет, фев 14 2020, 12:03
ПСИХОЛОГИЈА - Упатство за пишување семинарски труд Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пет, фев 14 2020, 11:58
Проф. д-р Сретен Миладиновски - промена на термини за полагање Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пон, фев 3 2020, 11:42
БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пон, фев 3 2020, 11:19
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пет, јан 31 2020, 3:32
БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
сре, јан 29 2020, 3:45
АРХИТЕКТУРА - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
сре, јан 29 2020, 3:31
ЕКОНОМСКИ ФАКУТЛЕТ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
сре, јан 29 2020, 9:48
ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
сре, јан 29 2020, 9:45
ПСИХОЛОГИЈА - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
сре, јан 29 2020, 9:40
ЕЛЕКТРОНСКИ СИСТЕМ - МИТ УНИВЕРЗИТЕТ Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пон, јан 27 2020, 11:43
АРХИТЕКТУРА - распоред летен семестар академска 2019/2020 година Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пет, јан 24 2020, 8:44
ПСИХОЛОГИЈА - распопред летен семестар академска 2019/2020 година Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пет, јан 24 2020, 8:37
КОНКУРС ЗА ТРАНСФЕР НА СТУДЕНТИ - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
вто, јан 21 2020, 2:50
АКТИВНОСТИ ЗА ЈАНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
вто, јан 21 2020, 2:48
Факултет за безбедносни науки и Правен факултет Слика од Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
чет, јан 9 2020, 7:28
Економски факултет - Декемвриска испитна сесија 2019/2020 Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пон, дек 23 2019, 4:10
Факултет за МЕНАЏМЕНТ - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020 Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пон, дек 23 2019, 4:08
ЕКОНОМСКИ факултет - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020 Слика од Елеонора А. Елеонора А. 0 Елеонора А.
пон, дек 23 2019, 4:07
Распоред за декемвриска испитна сесија на Факултет за безбедност, криминологија и финансиска контролa Слика од Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
пон, дек 23 2019, 3:53
Распоред за ноемвриска испитна сесија на Факултет за безбедност, криминологија и финансиска контролa Слика од Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
пон, дек 23 2019, 2:04
Известување за термини во ноември и декември Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
чет, ное 14 2019, 4:33
Распоред ПНМОД Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, ное 4 2019, 10:17
Распоред за Економски факултет (1,3 и 5 семестар) и Факултет за менаџмент (5ти семестар ) Слика од Bozjidar Mladenov Bozjidar Mladenov 0 Bozjidar Mladenov
пон, ное 4 2019, 10:15
ФБН - ИЗВЕСТУВАЊЕ за промени во распоред Слика од Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
вто, окт 29 2019, 10:44
АКАДЕМСКИ КАЛЕНДАР Слика од Bozjidar Mladenov Bozjidar Mladenov 0 Bozjidar Mladenov
пет, окт 25 2019, 5:15
Факултет за психологија - Распоред за октомвриска сесија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пет, окт 25 2019, 11:38
ФАКУЛТЕТ ЗА АРХИТЕКТУРА - Распоред на часови Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пон, окт 21 2019, 11:53
ФАКУЛТЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - Распоред на часови Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пон, окт 21 2019, 11:53
Известување за студентите на Факултетот за психологија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
сре, окт 16 2019, 4:26
Факултет за психологија - Распоред за зимски семестар Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
вто, окт 15 2019, 11:57
сепСептемвриската испитна сесија за факултет за менаџмент Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, сеп 23 2019, 9:47
Септемвриската испитна сесија - Економски Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, сеп 23 2019, 9:46
Септемвриска испитна сесија - МЕР Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, сеп 23 2019, 9:44
Септемвриска испитна сесија - Факултет за психологија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
чет, сеп 19 2019, 4:52
РАСПОРЕД СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2018/2019 ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, сеп 17 2019, 10:46
АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, авг 20 2019, 12:22
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
пон, авг 19 2019, 2:41
ЛИТЕРАТУРА - насл. доц. д-р Александар Маркоски Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, јул 23 2019, 7:08
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија - Факултет за менаџмент Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, јул 9 2019, 4:43
Факултет за психологија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пон, јул 8 2019, 5:03
РАСПОРЕД за јулска испитна сесија ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
пон, јул 8 2019, 2:59
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ / доц д-р Билјана Бузлевски Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
пет, јул 5 2019, 2:41
Резултати од полагања јунска испитна сесија кај Проф.д-р Маријан Стевановски Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, јул 2 2019, 12:24
Соопштение Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пет, јун 28 2019, 10:33
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за јунска испитна сесија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пет, јун 21 2019, 7:40
Факултет за менаџмент на еколошки ресурси - распоред за јунска испитна сесија Слика од Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
чет, јун 20 2019, 12:01
ТЕРМИН ЗА ИСПИТИ КАЈ ПРОФ. Д-Р МАРИЈАН СТЕВАНОВСКИ Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
чет, јун 20 2019, 12:51
Факултет за психологија - ПРОМЕНА НА РАСПОРЕД Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
сре, јун 19 2019, 11:10
ТЕРМИН ЗА ИСПИТ СОЦИОЛОГИЈА Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, јун 19 2019, 8:03
РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, јун 19 2019, 5:36
РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, јун 19 2019, 4:04
Факултет за психологија - Јунска испитна сесија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
сре, јун 19 2019, 10:52
Факултет за психологија - Втора колоквиумска сесија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пон, мај 27 2019, 3:41
Факултет за психологија - Мајска испитна сесија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
чет, мај 23 2019, 2:52
РАСПОРЕД за ВТОР КОЛОКВИУМ ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, мај 22 2019, 7:15
РАСПОРЕД за МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФМЕР Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, мај 21 2019, 1:00
РАСПОРЕД за МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, мај 21 2019, 12:58
Распоред за априлска испитна сесија Факултет за менаџмент, 2018/2019 Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
вто, апр 23 2019, 9:10
Резултати од полагања мартовска сесија Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
саб, апр 20 2019, 10:40
Факултет за психологија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пет, апр 19 2019, 2:52
РАСПОРЕД за АПРИЛСКА испитна сесија ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
пон, апр 15 2019, 7:06
Распоред за прв колоквиум Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пет, апр 5 2019, 1:34
РАСПОРЕД за ПРВ КОЛОКВИУМ ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
чет, апр 4 2019, 10:15
Факултет за менаџмент- Распоред за мартовска испитна сесија Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, мар 25 2019, 9:04
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за мартовска испитна сесија Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, мар 25 2019, 9:02
Факултет за психологија - Распоред за мартовска испитна сесија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пет, мар 22 2019, 2:08
ПРОМЕНА на ТЕРМИН за испити ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, мар 20 2019, 1:48
РАСПОРЕД за МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
сре, мар 20 2019, 1:24
Основите на невропсихологијата - Гостинско предавање Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
вто, мар 12 2019, 9:25
Резултати од испити кај Проф. д-р Маријан Стевановски Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
чет, фев 21 2019, 12:04
Економски факултет - распоред на часови Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пон, фев 18 2019, 9:40
Факултет за психологија Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
саб, фев 16 2019, 6:10
РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
саб, фев 16 2019, 12:38
ПРИЈАВА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
пет, фев 15 2019, 11:46
Материјали за конференција во Софија Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
пет, фев 15 2019, 11:45
Политики и институции на ЕУ Слика од Благој Цонев Благој Цонев 0 Благој Цонев
пон, фев 11 2019, 9:52
Меѓународна конференција во Софија за вработените на МИТ Универзитет бесплатно учество Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
нед, фев 10 2019, 5:23
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за Архитектура Слика од Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
саб, фев 9 2019, 8:43
Распоред за февруарска испитна сесија - Факултет за психологија - ДОПОЛНЕТ Слика од Атанас Иваноски Атанас Иваноски 0 Атанас Иваноски
пет, фев 8 2019, 1:24
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за МЕНАЏМЕНТ НА ЕКОЛОШКИ РЕСУРСИ - зимски семестар 2018/2019 Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пет, фев 8 2019, 11:37
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА ПНМОД Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
пет, фев 8 2019, 10:59
Понуди за студентски екскурзии Слика од Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
чет, фев 7 2019, 1:24
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ Слика од Дарко Данилоски Дарко Данилоски 0 Дарко Данилоски
чет, фев 7 2019, 11:09
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, фев 5 2019, 10:22
Презентација на понуди за студентски екскурзии Слика од Damjan Balkoski Damjan Balkoski 0 Damjan Balkoski
чет, јан 31 2019, 6:07
ФМЕР - Распоред за 2 колоквиум и декемвриска испитна сесија Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
вто, дек 18 2018, 1:38
РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
пон, дек 17 2018, 10:42
ПОКАНА за ПРОЕКЦИЈА на ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
чет, дек 6 2018, 7:11
РАСПОРЕД ЗА НОЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
чет, ное 22 2018, 12:22
ФБН ПРВ КОЛОКВИУМ зимски сем 2018/2019 Слика од Кире Бабаноски Кире Бабаноски 0 Кире Бабаноски
пет, ное 16 2018, 8:40
Психологија на староста и стареењето и психосоцијална поддршка на стари лица Слика од Мирослав Пендароски Мирослав Пендароски 0 Мирослав Пендароски
сре, ное 14 2018, 3:57
Распоредот за октомвриска испитна сесија во академската 2018/2019 година Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
нед, окт 28 2018, 11:33
Електронски сметки Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
сре, окт 24 2018, 9:47
МЕР - Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пет, окт 19 2018, 2:07
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пет, окт 19 2018, 11:08
Менаџмент - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
пет, окт 19 2018, 11:00
Психологија - Променет распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
вто, окт 16 2018, 10:10
Распоред на часови 2018/2019 Зимски семестар Слика од Арменд Салиу - (admin) Арменд Салиу - (admin) 0 Арменд Салиу - (admin)
вто, окт 16 2018, 8:06
Резултати од полагање септемвриска сесија 2018 по предметот Статистика Слика од Маријан Стевановски Маријан Стевановски 0 Маријан Стевановски
вто, сеп 18 2018, 12:28
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 ()