Новости и Соопштенија

Испит по Англиски јазик

 
 
Admin User 'ın resmi
Испит по Англиски јазик
yazan Admin User - 21 Aralık 2009, Pazartesi, 13:45
 
Почитувани студенти,

Испитот по Англиски јазик ќе се одржи во петок (25.12.2009) во Лабораторијата за развој на софтвер, во 10 часот.

За дополнителни информации консултирајте го предметниот професор.

Со почит,
Гордана Лазароска