Новости и Соопштенија

Часови по Албански јазик

 
 
Admin User 'ın resmi
Часови по Албански јазик
yazan Admin User - 11 Mart 2009, Çarşamba, 17:15
 
Почитувани студенти на МИТ Факултетот за Менаџмент,

Од утре (Четврток, 12.03.2009) редовно по распоред ќе се одржуваат часовите и вежбите по предметот Албански јазик 4.

Студентска служба