Новости и Соопштенија

Часови по Албански јазик

 
 
Слика од Admin User
Часови по Албански јазик
од Admin User - среда, март 11 2009, 5:15
 
Почитувани студенти на МИТ Факултетот за Менаџмент,

Од утре (Четврток, 12.03.2009) редовно по распоред ќе се одржуваат часовите и вежбите по предметот Албански јазик 4.

Студентска служба