Новости и Соопштенија

Известување за полагање на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Известување за полагање на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска
од Драгица Трајковска - вторник, октомври 25 2022, 1:55
 

Почитувани студенти,


 Полагањето на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска ќе се одржи на 31.10.2022 година (понеделник) во 11 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет