Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во Октомвриска испитна сесија

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Распоред за полагање во Октомвриска испитна сесија
yazan Драгица Трајковска - 24 Ekim 2022, Pazartesi, 15:07
 
Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во Октомвриска испитна сесија, што го прати Проф.д-р Атанас Козарев.


Со почит,

МИТ Универзитет