Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во Октомвриска испитна сесија

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Распоред за полагање во Октомвриска испитна сесија
од Драгица Трајковска - понеделник, октомври 24 2022, 3:07
 
Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во Октомвриска испитна сесија, што го прати Проф.д-р Атанас Козарев.


Со почит,

МИТ Универзитет