Новости и Соопштенија

Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Весна Блажевска

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Весна Блажевска
yazan Драгица Трајковска - 5 Eylül 2022, Pazartesi, 10:52
 

Почитувани студенти,


Сите студенти кои ќе треба да полагаат испити во септемвриска испитна сесија кај Доц.д-р Весна Блажевска, се одложуваат за 12.09.2022 година во 12 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет