Новости и Соопштенија

Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Весна Блажевска

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Весна Блажевска
од Драгица Трајковска - понеделник, септември 5 2022, 10:52
 

Почитувани студенти,


Сите студенти кои ќе треба да полагаат испити во септемвриска испитна сесија кај Доц.д-р Весна Блажевска, се одложуваат за 12.09.2022 година во 12 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет