Новости и Соопштенија

Правен факултет, меѓународни односи и дипломатија / Безбеднисни науки

 
 
Елеонора А. 'ın resmi
Правен факултет, меѓународни односи и дипломатија / Безбеднисни науки
yazan Елеонора А. - 27 Haziran 2020, Cumartesi, 19:29
 

Почитувани студенти,

Резултатите по предметот Казнено право, полаган во јунска сесија можете да ги погледнете тука.