Новости и Соопштенија

Правен факултет, меѓународни односи и дипломатија / Безбеднисни науки

 
 
Слика од Елеонора А.
Правен факултет, меѓународни односи и дипломатија / Безбеднисни науки
од Елеонора А. - сабота, јуни 27 2020, 7:29
 

Почитувани студенти,

Резултатите по предметот Казнено право, полаган во јунска сесија можете да ги погледнете тука.