Новости и Соопштенија

Распоред за Економски факултет (1,3 и 5 семестар) и Факултет за менаџмент (5ти семестар )

 
 
Bozjidar Mladenov 'ın resmi
Распоред за Економски факултет (1,3 и 5 семестар) и Факултет за менаџмент (5ти семестар )
yazan Bozjidar Mladenov - 4 Kasım 2019, Pazartesi, 10:15
 

Почитувани студенти,

Во прилог се распоредите за
економски факултет ( 1, 3 и 5ти семестар ) и факултет за менаџмент ( 5ти семестар ).


Ви посакуваме успешна година !

(Уредувано од Дарко Данилоски - оригинално испратено на петок, октомври 25 2019, 5:01 )