Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година

 
 
Admin User 'ın resmi
Ревидиран распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година
yazan Admin User - 4 Aralık 2014, Perşembe, 12:09
 
Почитувани студенти,

Ревидираниот распоред на часови за зимскиот семестар во академската 2014/2015 година е следниот:

Шема со предавални

Ви посакуваме успешен семестар

МИТ Универзитет