Новости и Соопштенија

Известување за одржување на предавање

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за одржување на предавање
yazan Admin User - 23 Mayıs 2013, Perşembe, 14:26
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во среда, 29.05.2013 година, ќе се одржи предавање на тема „Јавните политики на МВР“ од страна на Иво Котевски, помошник на министерот за внатрешни работи за односи со јавноста.
Предавањето ќе се одржи во Амфитеатарот на МИТ Универзитет со почеток во 11 часот.
Сите студенти се поканети да присуствуваат.

Студентска служба
МИТ Универзитет