Новости и Соопштенија

Термини во месец април

 
 
Admin User 'ın resmi
Термини во месец април
yazan Admin User - 4 Nisan 2013, Perşembe, 12:50
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во месец април, академска 2012/2013 година:
  • Пријавување испити за вонредна априлска испитна сесија: 08.04. - 12.04.2013 година
  • Априлска вонредна испитна сесија: 22.04. - 25.04.2013 година

Ви посакуваме успешна исптина сесија

Студентска служба при МИТ Универзитет