Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/13 година

 
 
Admin User 'ın resmi
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/13 година
yazan Admin User - 2 Nisan 2013, Salı, 14:34
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет