Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/13 година

 
 
Слика од Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/13 година
од Admin User - вторник, април 2 2013, 2:34
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет