Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Академија за гастрономија

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за студентите од МИТ Академија за гастрономија
yazan Admin User - 6 Şubat 2012, Pazartesi, 12:02
 
Почитувани студенти, Сите студенти кои треба да земат оценка, односно да предадат семинарска работа кај доц. д-р Весна Танчева, тоа ќе можат да го сторат во среда, 08.02.2012, од 10:00 до 14:00 часот.