Новости и Соопштенија

Известување за договорите за студирање

 
 
Слика од Admin User
Известување за договорите за студирање
од Admin User - петок, октомври 14 2011, 8:59
 
Почитувани,

Се повикуваат студентите да си ги подигнат договорите за студирање на МИТ Универзитет Скопје во канцеларијата на генералниот секретар на универзитетот.
Истовремено, се известуваат оние студенти кои сеуште немаат потпишано договор, тоа да го сторат во најкус можен рок, во спротивно ќе им биде прекинат статусот на студент на МИТ Универзитет Скопје.

ПРАВНА СЛУЖБА
МИТ Универзитет