Новости и Соопштенија

Распоред на часови за зимскиот семестар за академската 2011/2012 година

 
 
Admin User 'ın resmi
Распоред на часови за зимскиот семестар за академската 2011/2012 година
yazan Admin User - 14 Ekim 2011, Cuma, 08:39
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часовите од непарните семестри од академската 2011/2012 година е следен:

Ви посакуваме успешен семестар
МИТ Универзитет