Новости и Соопштенија

Распоред на часови за зимскиот семестар за академската 2011/2012 година

 
 
Слика од Admin User
Распоред на часови за зимскиот семестар за академската 2011/2012 година
од Admin User - петок, октомври 14 2011, 8:39
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часовите од непарните семестри од академската 2011/2012 година е следен:

Ви посакуваме успешен семестар
МИТ Универзитет