Новости и Соопштенија

Покана за свечена презентација

 
 
Admin User 'ın resmi
Покана за свечена презентација
yazan Admin User - 27 Mayıs 2011, Cuma, 13:44
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во среда, 01.06.2011 г.,со почеток во 12:00 часот во малата сала на Драмски театар Скопје, ќе се одржи свеченост по повод проектот „Визуелизација на мултикултурата во Р. Македонија“ изработен од Студентскиот UNESCO клуб МИТ во соработка со студентите од SEEU.

Ве очекуваме
Студентскиот UNESCO клуб МИТ