Новости и Соопштенија

Покана за свечена презентација

 
 
Слика од Admin User
Покана за свечена презентација
од Admin User - петок, мај 27 2011, 1:44
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во среда, 01.06.2011 г.,со почеток во 12:00 часот во малата сала на Драмски театар Скопје, ќе се одржи свеченост по повод проектот „Визуелизација на мултикултурата во Р. Македонија“ изработен од Студентскиот UNESCO клуб МИТ во соработка со студентите од SEEU.

Ве очекуваме
Студентскиот UNESCO клуб МИТ