Новости и Соопштенија

МИТ Универзитет склучи Меморандум за соработка со Македонската Џиу-Џица Федерација

 
 
Admin User 'ın resmi
МИТ Универзитет склучи Меморандум за соработка со Македонската Џиу-Џица Федерација
yazan Admin User - 1 Ekim 2010, Cuma, 16:14
 

Меморандум за соработка