Новости и Соопштенија

МИТ Универзитет склучи Меморандум за соработка со Македонската Џиу-Џица Федерација

 
 
Слика од Admin User
МИТ Универзитет склучи Меморандум за соработка со Македонската Џиу-Џица Федерација
од Admin User - петок, октомври 1 2010, 4:14
 

Меморандум за соработка