Новости и Соопштенија

Известување за предавањата по предметот Информациони системи во канцелариско работење

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за предавањата по предметот Информациони системи во канцелариско работење
yazan Admin User - 24 Mart 2010, Çarşamba, 13:54
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека предавањата предвидени за четврток, 25.03.2010г. ќе започнат од 10:00 часот.

Со почит,
предметниот професор