Новости и Соопштенија

Промена во терминот за испитот по Англиски јазик

 
 
Admin User 'ın resmi
Промена во терминот за испитот по Англиски јазик
yazan Admin User - 12 Şubat 2010, Cuma, 14:04
 
Почитувани студенти,

Испитот по Англиски јазик за сите години се преместува од 10.00 часот во 17.00 часот на 18.02.2010 (четврток).

За дополнителни информации контактирајте ја лекторката Гордана Лазароска.Со почит,
Гордана Лазароска