Новости и Соопштенија

Промена во терминот за испитот по Англиски јазик

 
 
Слика од Admin User
Промена во терминот за испитот по Англиски јазик
од Admin User - петок, февруари 12 2010, 2:04
 
Почитувани студенти,

Испитот по Англиски јазик за сите години се преместува од 10.00 часот во 17.00 часот на 18.02.2010 (четврток).

За дополнителни информации контактирајте ја лекторката Гордана Лазароска.Со почит,
Гордана Лазароска