Новости и Соопштенија

Известување за втор колоквиум по предметот Математика 1

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за втор колоквиум по предметот Математика 1
yazan Admin User - 18 Ocak 2010, Pazartesi, 12:53
 
Се известуваат студентите кои треба да полагаат втор колоквиум по предметот Математика на Факултетот за Менаџмент и Факултетот за Архитектура дека истиот се одложува за во понеделник 25.01.2010 со почеток во 09:00 часот.

Горан Михајлоски