Новости и Соопштенија

Известување за Деловно комуницирање

 
 
Слика од Панче Рибарски
Известување за Деловно комуницирање
од Панче Рибарски - четврток, април 3 2008, 1:32
 
Се известуваат студентите од факултетот за Информациски технологии дека по предметот Деловно комуницирање кој се слуша во 1 семестар ќе се одржи колоквиум и испит за оние кои го немаат положено овој испит.

Колоквиум : 18.04.2008(Петок) со почеток во 15:00 часот во Предавална 1

Испит: 19.04.2008(Сабота) со почеток во 10:00 часот во Предавална 1