Новости и Соопштенија

Соопштение за наставниот кадар на МИТ Универзитет

 
 
Слика од Васе Тушевски
Соопштение за наставниот кадар на МИТ Универзитет
од Васе Тушевски - понеделник, ноември 2 2009, 2:17
 
Почитувани,

Ве известувам дека во петок, 06.11.2009 година, со почеток од 14:00, во Амфитеатарот на МИТ Универзитет ќе се одржи презентација за ажурирање на системите за далечинско образование со тековните наставни материјали по соодветните предмети.
Го замолувам наставниот кадар на МИТ Универзитет за задолжително присуство.

Исто така, почнувајќи од петок, 06.11.2009 година, одговорни асистенти за помош во поставувањето на материјалите на системите за далечинско учење ќе бидат:
 • асистент м-р. Јасна Таневска
  • МИТ Факултет за Менаџмент
 • помлад асистент Невена Ристова
  • МИТ Академија за гастрономија
  • МИТ Факултет за екоресурси
  • МИТ Факултет за туризам
  • МИТ Факултет за архитектура
Однапред благодарам на соработката,
Васе Тушевски