Новости и Соопштенија

Забава и промоција во Струмица

 
 
Admin User 'ın resmi
Забава и промоција во Струмица
yazan Admin User - 25 Haziran 2009, Perşembe, 13:38
 

Драги студенти и вработени на МИТ Универзитет,


Ве покануваме сите во петок, 26.06.2009 година на забава и промоција на МИТ Универзитет во дискотека Селект во Струмица, со почеток во 21 часот. По успешното дружење во Тренд во Скопје, нашата прослава во Струмица ќе биде прилика да го претставиме МИТ Универзитетот и во овој дел од Македонија, со надеж дека доволен број средношколци ќе ни се придружат од септември. Воедно ќе биде добра прилика за релаксација, комуникација, хумор и дружење после напорниот семестар.


Ве очекуваме!


МИТ Универзитет