Новости и Соопштенија

Забава и промоција во Струмица

 
 
Picture of Admin User
Забава и промоција во Струмица
by Admin User - Thursday, 25 June 2009, 1:38 PM
 

Драги студенти и вработени на МИТ Универзитет,


Ве покануваме сите во петок, 26.06.2009 година на забава и промоција на МИТ Универзитет во дискотека Селект во Струмица, со почеток во 21 часот. По успешното дружење во Тренд во Скопје, нашата прослава во Струмица ќе биде прилика да го претставиме МИТ Универзитетот и во овој дел од Македонија, со надеж дека доволен број средношколци ќе ни се придружат од септември. Воедно ќе биде добра прилика за релаксација, комуникација, хумор и дружење после напорниот семестар.


Ве очекуваме!


МИТ Универзитет